Bilderna är från tidigare konserter och artister som förgyllt sommarkvällarna här på Mary’s Café.

Evenemang

EBBOT – live på Marys
Söndag den 17 Juli 2022 – kl. 19.00

Ebbot Lundberg, Sveriges mesta rockstjärna, har de senaste decennierna gjort sig känd för sina inlevelsefulla och oförutsägbara liveshower, oavsett om det är på CBGB’s i New York, David Letterman Show eller mitt under en soluppgång på en skärgårdsö.

Efter att ha ingått i band som The Soundtrack Of Our Lives och Union Carbide Productions har Ebbot styrt sina äventyr vidare i bland annat TV-program som Så Mycket Bättre eller den aktuella kritikerrosade dokumentären ”The Golden Age” om Union Carbide Productions.

På sin musikodyssé genom decennierna landar han i äppelträdgården på Marys söndag 17 juli, där han blandar och ger bland sina egna låtar och valda favoriter ut rockhistorien. De som upplevt en kväll med Ebbot tidigare vet att han erbjuder generös speltid och en repertoar där endast fantasin sätter gränsen.

Medverkar gör bl.a. Ebbot Lundberg
Gitarr: Billy Cervin från Hurulas band)
Klaviatur: Gunner Frick (som spelat med Ray Davis i The Kinks.)
Cello: Håkan Molander

För biljetter: Tickster.com
https://www.tickster.com/sv/events/8nkl7xyb0vv18m3/2022-07-17/ebbot-med-band-live-pa-mary-s-17-juli

För bokning av matplats,
maila info@maryscafe.se

Frågor? 016-350105

PLURA och CARLA – live på Marys
Fredag den 12 augusti 2022 – kl. 19.30

Legenden PLURA gästar Mary’s tillsammans med sin bror – gitarristen och Eldkvarnvapendragaren Carla Jonsson den 12 augusti. Folkkärt, rockigt och finstämt på samma gång.

– Jag och brorsan ser verkligen fram emot att komma och spela där igen! Det brukar vara så gemytliga kvällar ute i grönskan.

För biljetter: Tickster.com
https://secure.tickster.com/sv/r53epax9mr3nkal/products

För bokning av matplats,
maila info@maryscafe.se

Frågor? 016-350105

Moneybrother live på Marys
Fredag den 19 augusti 2022 – kl. 20.00

I en tid då det kändes som man kanske aldrig skulle komma att få stå på en scen igen så vill jag bara utbrista att: Herregud, vad roligt det ska bli att få komma ut att spela! Och dessutom på Mary’s som är ett av landets trevligaste konsertställen, med kvällar som har ”det där lilla extra”. Jag ser fram emot en underbar sommarkväll!

För biljetter: Tickster.com
https://secure.tickster.com/sv/bjrj8cu8e9h711v/products

För bokning av matplats, maila info@maryscafe.se
Frågor? 016-350105

Eventen kommer att eventuellt dokumenteras genom bild och film. Som sedan delas via sociala medier och digital kommunikation. Genom din anmälan/köp av biljett till våra evenemang godkänner du att bli fotat under eventet och att vi sedan kan använda dessa bilder i vår digitala kommunikation.

För förfrågningar maila till
info@maryscafe.se