Om oss

Om oss

Några kilometer utanför Eskils­tuna ligger Åkerby, en idyll med röda trähus utströdda i sommargrönskan. I den härliga miljön hittar ni Mary’s Café & Butik som bjuder på en skön blandning av mat, konst och inredning.

Mary’s kök försöker att alltid tänka ekologiskt, KRAV-märkt, gärna fair trade och närodlat och använder sig i möjligaste mån av råvaror från närliggande odlare och producenter. Fikat intar ni antingen i den lummiga trädgården eller i det inredda växthuset eller i det lite mindre loftet. Det finns även en paviljong med tak som fungerar som både inne och ute. För den som är intresserad av inredning och presentartiklar finns en liten butik att besöka. Om man vill ta med sig ätbara saker hem gör man ett besök i vårt lilla Skafferi och Delibutik där vi säljer sådant vi tillverkar själva och fina produkter från våra leverantörer.

Det finns även ett galleri att beskåda där konstnärer och fotografer ställer ut sina verk. Vill man istället bara slappna av och njuta av omgivningarna finns en skön hängmatta i skuggan av ett äppelträd att luta sig tillbaka i. Du kan även bo i denna avkopplande miljö.

På Mary’s gård, i anslutning till caféet ligger en traditionell villa, vi kallar det ”Marys döttrar”. Här får du sova i lyxiga sängar och koppla av med närheten till caféet. Vi arrangerar även konserter, privata fester/ bröllop och konferenser. Läs mer under respektive flik för att hitta just det du söker!

Lite mer personligt Mary’s Café & Butik är ett resultat av många idéer och tankar av oss och våra nära och kära! Vi har skapat något vi tycker om, med De vi tycker om. Det gör Mary’s till en skön plats att vara på – både som gäst och personal. Gästerna skall känna sig genuint välkomna då de kliver innanför grinden. Atmosfären på Mary’s är varm och familjär.

Vi hälsar dig ❤ välkommen!
Lotta Brolin & Yvonne Lundin

Hitta rätt

Telefon: 016–35 01 05

Mail: info@maryscafe.se

Åkerbyvägen 2, Eskilstuna

Instagram

Facebook

Fredag morgon = gofrukost på Mary's kl. 8-10, välkommen! ... Se merSe mindre

Se på Facebook

Välkommen till en tjejkväll med Pimpinette torsdag 21/9!

Vi lyser upp Mary’s Café med en tjejkväll där mode och design står i fokus. Caféet fylls med kläder från Stockholmsdesignern Sasha. Ta del av hennes nya kollektion, prova kläder och fråga designern på plats om tanken bakom, material och mönster. Få ditt Pimpinette-plagg skräddarsytt!

Vårt Skafferi är fyllt av godsaker och i vår Världsbod hittar du små & stora fina saker.

”Pimpinette is gorgeous fashion with a touch of retro and strong attention to detail.”

Tid: Torsdag 21 september kl. 18.30
Pris: 150 kr (exkl. dryck)

Vi dukar upp en smakbuffé à la Mary’s
Kaffe och kaka på maten

Boka på info@maryscafe.se eller
016 – 35 01 05
... Se merSe mindre

Se på Facebook