Mat & Fest

Mat & fest

Marys kök försöker alltid tänka ekologiskt, KRAV-märkt, gärna fair trade och närodlat och använder sig i möjligaste mån av råvaror från närliggande producenter. Fråga gärna oss var produkterna kommer ifrån. Våra rätter går oftast att anpassa efter dina behov och önskningar.

Nedan finner du våra nuvarande menyer (öppnas i eget fönster) för fika, lunch och dryck.  Tänk på att vissa avvikelser kan förekomma i samtliga menyer och behöver ni mer detaljerad information eller har andra frågor så var inte rädda för att kontakta oss! På fredagar dukar vi även upp en frukostbuffé för 150 kr där du beställer det varma direkt från köket som vi flyttar ut i trädgården då det är fint väder. På söndagar är det brunch med Mary’s alla godsaker och lite till + någon rätt från köket. 

Lägg dina högtider & festligheter hos oss. Vårt Växthus rymmer drygt 60 personer och vårt Loft ca 20 personer. För sommarens fester har vi även en Paviljong under tak där vi kan duka för ca 80 personer.

Vi gör allt från företagsfester, jubileumsfester, privatfester, minnesstunder, dop och namngivelse till bröllop. Om du vill ha en fest och t.ex. bjuda på en buffé eller andra rätter än vad som finns i våra menyer får du gärna ta kontakt med oss och berätta hur du vill ha det så gör vi ett upplägg som passar dina önskningar och lämnar en offert.

Här hittar du oss

Kom med cykel eller bil och mys i vår trädgård

Hitta rätt

Telefon: 016–35 01 05

Mail: info@maryscafe.se

Åkerbyvägen 2, Eskilstuna

Instagram

Facebook

Fredag morgon = gofrukost på Mary's kl. 8-10, välkommen! ... Se merSe mindre

Se på Facebook

Välkommen till en tjejkväll med Pimpinette torsdag 21/9!

Vi lyser upp Mary’s Café med en tjejkväll där mode och design står i fokus. Caféet fylls med kläder från Stockholmsdesignern Sasha. Ta del av hennes nya kollektion, prova kläder och fråga designern på plats om tanken bakom, material och mönster. Få ditt Pimpinette-plagg skräddarsytt!

Vårt Skafferi är fyllt av godsaker och i vår Världsbod hittar du små & stora fina saker.

”Pimpinette is gorgeous fashion with a touch of retro and strong attention to detail.”

Tid: Torsdag 21 september kl. 18.30
Pris: 150 kr (exkl. dryck)

Vi dukar upp en smakbuffé à la Mary’s
Kaffe och kaka på maten

Boka på info@maryscafe.se eller
016 – 35 01 05
... Se merSe mindre

Se på Facebook