Mat & Fest

Mat & fest

Marys kök försöker alltid tänka ekologiskt, KRAV-märkt, gärna fair trade och närodlat och använder sig i möjligaste mån av råvaror från närliggande producenter. Fråga gärna oss var produkterna kommer ifrån. Våra rätter går oftast att anpassa efter dina behov och önskningar.

Nedan finner du våra nuvarande menyer (öppnas i eget fönster) för fika, lunch och dryck.  Tänk på att vissa avvikelser kan förekomma i samtliga menyer och behöver ni mer detaljerad information eller har andra frågor så var inte rädda för att kontakta oss! På fredagar dukar vi även upp en frukostbuffé för 150 kr där du beställer det varma direkt från köket som vi flyttar ut i trädgården då det är fint väder.

Lägg dina högtider & festligheter hos oss. Vårt Växthus rymmer drygt 60 personer och vårt Loft ca 20 personer. För sommarens fester har vi även en Paviljong under tak där vi kan duka för ca 80 personer.

Vi gör allt från företagsfester, jubileumsfester, privatfester, minnesstunder, dop och namngivelse till bröllop. Om du vill ha en fest och t.ex. bjuda på en buffé eller andra rätter än vad som finns i våra menyer får du gärna ta kontakt med oss och berätta hur du vill ha det så gör vi ett upplägg som passar dina önskningar och lämnar en offert.

Här hittar du oss

Kom med cykel eller bil och mys i vår trädgård

Hitta rätt

Telefon: 016–35 01 05

Mail: info@maryscafe.se

Åkerbyvägen 2, Eskilstuna

Instagram

Facebook

Vi presenterar med stolthet två av de klarast lysande stjärnorna på singer/songwriter-himlen!
TOVE WIKSTRÖM & ANGELINA PAVANELLI förgyller äppelträdgården på Mary's Café med en helkväll fylld av sång, gitarr och egenkomponerade låtar.

Bordsbokningar och info på 016-350105
... Se merSe mindre

TOVE WIKSTRÖM & ANGELINA PAVANELLI - TORS 3 AUG

augusti 3, 2017, 7:00e m

Vi presenterar med stolthet två av de klarast lysande stjärnorna på singer/songwriter-himlen! TOV...

Se på Facebook

Kvällsöppet på Mary's torsdagar och fredagar i juli. På torsdag får vi fint besök av CECILIA RINGKVIST och gitarrfantomen Kento Edh!
Bordsbokningar och info: 016-350105.

Köket stänger 20.00 och baren håller öppet hela kvällen!
... Se merSe mindre

Se på Facebook