Kalender

Kalender

Varje säsong händer det en hel del på vårt café och vi bokar bl.a. in en rad olika artister som kommer och hälsar på i vår trädgård. Kvällarna kan se väldigt olika ut, vissa större konserter kräver biljetter medan lite mindre spelningar, ofta lokala band, kostar en mindre slant i inträde på plats. Kolla på respektive evenemang i kalendern för att se hur upplägget på just den kvällen ser ut!
MATSERVERING VID KONSERTER (gäller ej 2/8, mer info nedan)
Matservering i växthuset och paviljongen
– Gäller endast bokade gäster.
– Meny från köket. Se Konsertmeny >>
– Insläpp börjar 2 timmar innan konsert.

– All betalning via swish eller kort.
Matservering i trädgården
– Obokade bord (först till kvarn)
– Mat från muurikkan eller grillen. (Ingen fast meny. Vegetarisk alternativ finns. Konsertmenyn gäller ej)
– Insläpp börjar 2 timmar innan konsert.
– All betalning via swish eller kort.
För att få information om kalender för våra konstutställningar så finns det under fliken Galleri.

12 JULI: LISA MISKOVSKY

20:00 (insläpp från 18:00)

En drömbokning går i uppfyllelse! Vi har försökt boka Lisa sedan vi startade med konserter på Mary’s, men först denna sommar har allt klaffat! ”Den som väntar på något gott…” Vi hälsar Lisa välkommen till Mary’s för första gången!

Biljetter släpps på tisdag 5 juni, och finns på Tickster.com, Mary’s Café och Reetro Café.

Med drygt 200 000 sålda album och tonvis med samarbeten i alla möjliga och omöjliga sammanhang i bagaget är Lisa Miskovsky en av Musiksveriges största namn och låtskrivare. Lisa har sålt guld och platinaskivor, toppat albumlistor och mottagit fem Rockbjörnar, otaliga grammisnomineringar och vunnit två Grammis.

I höstas kunde publiken bl a se henne i Moraeus med Mera i SVT där hon framförde en nyskriven och faktiskt ännu helt osläppt låt! Lisa har senaste tiden arbetat med nytt material och vi se med spänning fram emot att få ta del av det.

Sommaren 2018 åker Lisa på turné tillsammans med Kalle Lundin och Pelle Ekerstam. Med sig i bagaget har hon flertal av sina nyskrivna låtar, som kommer att släppas på nytt album våren 2019.

20 JULI: DOUG SEEGERS

20:00 (insläpp från 18:00)

En av våra mest önskade artister kommer tillbaka med sitt svängiga band – för 4:e året i rad! Doug har vunnit en solklar plats i den svenska publikens hjärtan!

Dougs tidigare konserter på Mary’s Café har varit helt utsålda.

Biljetter släpps på tisdag 5 juni, och finns på Tickster.com, Mary’s Café och Reetro Café.

Sedan den magiska kvällen vårvintern 2014 när Doug Seegers medverkade i ”Jills Veranda” har hans liv ändrats totalt. Från att bara ha spelat på gatorna i Nashville är han nu en stjärna i Sverige. Som sålt platina av sitt debutalbum, legat högt på försäljningslistorna med såväl duettalbum med Jill Johnson som julalbum. Han har gjort hundratals konserter och praktiskt taget alla har varit utsålda.

Kanske är det sista chansen på länge att se Doug ”Cinderella man” Seegers i Sverige nu till sommaren, under våren spelar han nämligen in nytt album med en monsterbudget och ett siktet inställt på den Nordamerikanska marknaden.

2 AUGUSTI: PAVERS OF THE OLD HIGHWAY

19:00 (Vi har öppet under dagen)

Entré:  60 kr (biljetter säljs på plats)

Pavers of the old highway levererar en härlig blandning av musik från Beatles och framåt i tiden. Rolling Stones, John Fogerty, Bruce Springsteen, Bob Seger, John Cougar Mellencamp, Eagles, Lars Winnerbäck, Ebba Grön, Neil Young, och Crosby, Stills, Nash & Young.

Bandmedlemmar: Magnus Bergström, Leif Carlström, Roger Alf, Torbjörn Boberg, Erik Rosén och Kenneth Alsterklev.

Köket håller öppet till 20.00 med ord. café meny. För bordsbokning, ring 016-35 01 05.

 

12 AUGUSTI: MONEYBROTHER

18:00 (insläpp från 16:00)
Vi har stängt dagtid.

Vår mest efterfrågade och önskade artist kommer tillbaka!  Anders ’Moneybrother’ Wendin har gästat Mary’s Café i Vallby utanför Eskilstuna under utsålda kvällar fem gånger tidigare.

Kanske är han just nu mer eftertraktad än någonsin? Med en redan fullspäckad kalender med spelningar både i Sverige och utomlands har Moneybrotherfebern ökat ytterligare några grader efter hans medverkan i årets säsong av ”Så Mycket Bättre” – TV4’s succéprogram med några av musikSveriges största stjärnor.
Anders ”Moneybrother” Wendins versioner av Sven-Ingvars ”Anita” och Uno Svenningssons ”Tro På Varann” har blivit välkomna tillskott till den egna låtskatten, som innehåller hits som ”Reconsider Me”, ”They’re Building Walls Around Us”, ”Joanna” och ”Dom Vet Ingenting Om Oss”, vilka belönats med grammisar, guld- och platinaskivor i rikliga mängder.

I sommar är de stora scenerna och festivalerna som gäller. Endast ett litet ställe skiljer sig från mängden: Mary’s Café utanför Eskilstuna.

– Jag är verkligen av hela mitt hjärta lycklig över att vi till slut lyckades hitta ett datum som funkade på Mary’s Café även denna sommar.
Vissa ställen har det där lilla extra, och Mary’s är definitivt ett sådant.
Förutom att sommartraditioner är en så fin sak, så känner jag en närmast magnetisk känsla över att vilja komma tillbaka dit sommar efter sommar.
Ingen är gladare än jag över att få ställa sig under de där fina äppelträden. Och dessutom möta landets finaste publik. Jag tror detta på bli den finaste kvällen hittills. Hoppas ni vill komma i år också!, hälsar Anders

Biljetterna finns på Tickster.com, Reetro Café och på Mary’s såklart!

10 AUGUSTI: LARS DEMIAN & David Tallroth

20:00 (insläpp från 18:00)
Vi har öppet som vanligt under dagen.

Lars Anders Mikael Demian Bengtsson
är en svensk artist med drag av både klezmer, folkrock, blues och experimentell rock. Lars Demian sjunger spelar piano, gitarr, banjo och skivdebuterade med albumet Pank 1990. Genom en fortsatt solokarriär har han gett ut ett 10-tal album. Demians musik karaktäriseras av dråpliga, absurdistiska visor om livet och samhället. Han har flera gånger jämförts med den amerikanske singer-songwritern Tom Waits.

Sommaren 2018 turnera Lars Demian med sin vapendragare multiinstrumentalisten David Tallroth.

Priser och utmärkelser – Lars Demian :
1991 Fred Åkerstöm – stipendiet
1991 Grammis för albumet Lycka till… i kategorin ”Årets folk”.
2007 Utsedd till ”Årets kurdvän” i Sverige.
2008 Nominerad till en Grammis för albumet Välkommen hit i kategorin ”Årets folkmusik/visa”.

Biljetter finns på Tickster.com.

 

25 AUGUSTI: ROLF WIKSTRÖM

20:00 (insläpp från 18:00.)
Vi har öppet som vanligt under dagen.

Med en 30 årig karriär omfattandes ett 26 album, det 27:e på väg och ca 3 500 konserter är Rolf Wikström Sveriges okrönte blueskung. Som ende svensk och ende icke engelsk sjungande artist överhuvudtaget är han med i Virgins Blues Encyclopedia. Han vilar dock inte på några lagrar utan går ständigt vidare.

Rolf Wikström har länge varit ledande inom svensk blues, och med sin hantering av elgitarren, sin kraftfulla röst, sina egna texter och låtar kan han snart jämföras med de riktigt stora inom genren. Han blandar även med andra typer av musik – utan att nå ett sämre resultat. Dessutom har han fått pris för både tolkningar av Bellman (1995) och Ferlin.

Biljetter finns på Tickster.com.

12 JULI: Lisa Miskovsky. Foto: Andreas Jonsson

20 JULI: Doug Seegers

10 AUGUSTI: Lars Demian & David Tallroth

12 AUGUSTI: Moneybrother

25 AUGUSTI: Roffe Wikström

Hitta rätt

Telefon: 016–35 01 05

Mail: info@maryscafe.se

Åkerbyvägen 2, Eskilstuna

Instagram

Facebook

3 veckor sedan

Marys Café & Butik

Välkommen att boka ert julbord hos oss!
Mer information hittar ni på vår hemsida www.maryscafe.se
... Se merSe mindre

Se på Facebook

4 veckor sedan

Marys Café & Butik

Ny höstmeny 🍁
Vi serverar bland annat isterband med dillstuvad potatis, våra populära köttbullar med sörmländsk nötfärs och mera gott!
Varmt välkomna till oss på Marys 💕
... Se merSe mindre

Se på Facebook