Kalender

Kalender

Varje säsong händer det en hel del på vårt café och vi bokar bl.a. in en rad olika artister som kommer och hälsar på i vår trädgård. Kvällarna kan se väldigt olika ut, vissa större konserter kräver biljetter medan lite mindre spelningar, ofta lokala band, kostar en mindre slant i inträde på plats. Kolla på respektive evenemang i kalendern för att se hur upplägget på just den kvällen ser ut! Information angående köpställen, mat och dylikt kommer att presenteras här och under fliken ”Konsertmeny”.
För att få information om kalender för våra konstutställningar så finns det under fliken Galleri.

12 JULI: LISA MISKOVSKY

En drömbokning går i uppfyllelse! Vi har försökt boka Lisa sedan vi startade med konserter på Mary’s, men först denna sommar har allt klaffat! ”Den som väntar på något gott…” Vi hälsar Lisa välkommen till Mary’s för första gången!

Biljetter släpps på tisdag 5 juni, och finns på Tickster.com, Mary’s Café och Reetro Café.

Med drygt 200 000 sålda album och tonvis med samarbeten i alla möjliga och omöjliga sammanhang i bagaget är Lisa Miskovsky en av Musiksveriges största namn och låtskrivare. Lisa har sålt guld och platinaskivor, toppat albumlistor och mottagit fem Rockbjörnar, otaliga grammisnomineringar och vunnit två Grammis.

I höstas kunde publiken bl a se henne i Moraeus med Mera i SVT där hon framförde en nyskriven och faktiskt ännu helt osläppt låt! Lisa har senaste tiden arbetat med nytt material och vi se med spänning fram emot att få ta del av det.

Sommaren 2018 åker Lisa på turné tillsammans med Kalle Lundin och Pelle Ekerstam. Med sig i bagaget har hon flertal av sina nyskrivna låtar, som kommer att släppas på nytt album våren 2019.

20 JULI: DOUG SEEGERS

En av våra mest önskade artister kommer tillbaka med sitt svängiga band – för 4:e året i rad! Doug har vunnit en solklar plats i den svenska publikens hjärtan!

Dougs tidigare konserter på Mary’s Café har varit helt utsålda.

Biljetter släpps på tisdag 5 juni, och finns på Tickster.com, Mary’s Café och Reetro Café.

Sedan den magiska kvällen vårvintern 2014 när Doug Seegers medverkade i ”Jills Veranda” har hans liv ändrats totalt. Från att bara ha spelat på gatorna i Nashville är han nu en stjärna i Sverige. Som sålt platina av sitt debutalbum, legat högt på försäljningslistorna med såväl duettalbum med Jill Johnson som julalbum. Han har gjort hundratals konserter och praktiskt taget alla har varit utsålda.

Kanske är det sista chansen på länge att se Doug ”Cinderella man” Seegers i Sverige nu till sommaren, under våren spelar han nämligen in nytt album med en monsterbudget och ett siktet inställt på den Nordamerikanska marknaden.

25 AUGUSTI: ROLF WIKSTRÖM

Med en 30 årig karriär omfattandes ett 26 album, det 27:e på väg och ca 3 500 konserter är Rolf Wikström Sveriges okrönte blueskung. Som ende svensk och ende icke engelsk sjungande artist överhuvudtaget är han med i Virgins Blues Encyclopedia. Han vilar dock inte på några lagrar utan går ständigt vidare.

Rolf Wikström har länge varit ledande inom svensk blues, och med sin hantering av elgitarren, sin kraftfulla röst, sina egna texter och låtar kan han snart jämföras med de riktigt stora inom genren. Han blandar även med andra typer av musik – utan att nå ett sämre resultat. Dessutom har han fått pris för både tolkningar av Bellman (1995) och Ferlin.

Biljetter  finns på Tickster.com.

Lisa Miskovsky. Foto: Andreas Jonsson

Doug Seegers

Roffe Wikström

Hitta rätt

Telefon: 016–35 01 05

Mail: info@maryscafe.se

Åkerbyvägen 2, Eskilstuna

Instagram

Facebook

3 dagar sedan

Marys Café & Butik

Hej🌼
Imorgon onsdag har vi fullbokat i växthuset och loftet under lunchen men ni är välkomma att sitta i vår trädgård eller i paviljongen😊
... Se merSe mindre

Se på Facebook