Butik & Skafferi

Butik & Skafferi

Skafferi

Vårt skafferi är fyllt med godsaker som vi tillagar på plats och annat som vi köper in från leverantörer nära oss.
Nytt för i år är en liten Deli-disk där vi bl.a. säljer ostar från Bredsjö och lufttorkad skinka från Fors Säteri i Katrineholm.

 

Butik

Inne i caféet har vi ett Skafferi och ute i trädgården finns en lada som vi kallar Världsboden där man kan hitta unika presentartiklar att köpa med hem som t.ex. vintageplädar, kuddar och små tygväskor som vi importerar från Danmark. På närmare håll, från Torshälla, hittar vi den fina keramiken som Lottamari tillverkar. Vi har även fått in ett parti härliga fårskinn – korthåriga & långhåriga – från Båltsnäs Gård i Katrineholm.
Vi säljer även en hel del gamla möbler, en del som är lite tillfixade och andra med härlig patina från förr. Titta gärna in i vår Världsbod ute i trädgården!

Hitta rätt

Telefon: 016–35 01 05

Mail: info@maryscafe.se

Åkerbyvägen 2, Eskilstuna

Instagram

Facebook

Det blev en härlig kalashelg med underbar musik och skön Mary-stämning i vår trädgård. Vi tackar för oss och hälsar någon annan välkommen att ta över och driva vidare en blomstrande café och B&B-verksamhet. Om du har några frågor eller är intresserad är det bara att ta kontakt med oss via mail, info@maryscafe.se. Kramar Lotta & Yvonne ... Se merSe mindre

Se på Facebook

Marys Café & Butik har lagt till 8 nya foton. ... Se merSe mindre

Se på Facebook