Välkomna till Mary’s!
Vi serverar mat och fika, se vad som finns under fliken ”Meny”.

Öppettider i sommar är tisdag-söndag mellan 11.00 och 17.00 (om vi inte har några speciella evenemang, se fb &  ”Kalendern” här på hemsidan, eller ring och fråga!). Köket stänger 16.30. 

På onsdagar har vi även öppet på kvällen, med grillning och livemusik (entré 60 kr) från 18.00 till sent. Onsdag 29 juli gästas vi av Bill Öhrström och Kenny Håkansson. Favoriter i repris. 2 giganter i svenskt musikliv blandar från ett halvsekels musikhistoria.
Grillbuffén består av kött, lax och vegetariskt alternativ att välja mellan (50 kr extra om man väljer flera alternativ!) + goda tillbehör för 245 kr. Från köket finns även ett par olika tapastallrikar att välja mellan – ”Greken” för 125 kr eller ”Spanjoren” för 145 kr. Ring och boka bord på 016 – 35 01 05 eller via vår mail info@maryscafe.se (där vi tittar och svarar när vi har möjlighet). Bokningen gäller när vi har bekräftat den.

Vad gäller hösten så återkommer vi om öppettider men vi räknar med att hålla öppet på helgerna och även lite vardagar & brunchen på söndagar kommer tillbaka! Om du vill boka något speciellt som t.ex. konferens, fest, bröllop…så ordnar vi det! Hör av dig med frågor till info@maryscafe.se.

Peters vernissageaffisch

 

Vi ser fram emot en härlig sommar. Se mer vad som händer under fliken ”Kalender”!

Konserter 2015

 

Håll dig uppdaterad om allt som händer på Mary’s: https://www.facebook.com/maryscafeochbutik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

–>